Bloggarna

De går lite trögt i bloggen nu, så jga tänkte bara länka allas vardagsbloggar! :)
 
Lovas blogg: Reptilegeek
 
Linneas blogg:Linnett
Jennysblogg: TheWing

DÖR!

Asså börjar känna att den här bloggen är på väg att dö nu D: inte bra, inte bra! men jag kan ju meddela att det gick skit för mig på 300m häck på USM xc men 80m häck gick bättre c: persade med 2 hundradelar xD (mycke......) men kände att de finns mycke att göra bättre (y)
Asså min klocka i mitt rum går fel!! så när jag vakna trodde jag klockan va halv 7! (för klockan på väggen va de) ja ba herregud jag kan inte gå upp nu! och så försökte jag somna om en de gick itne för jag va inte särskillt trött D: men sen kolla ja på mobilen och den va halv tio... -.-' o.O tur att det itne va en skoldag x)
 
/ JENNY :)
 
 

hemgjord häck

Va me Linnea ett tag idag, vi gjorde en häck! :D friidrottshäck alltså... :P
haha den blev fett bra xD fast den e itne klar än för den ska målas lite mer, men den funkade bra c:
Det är något jag verkligen tycker ni borde göra om ni har lite tid över och är sugen på att springa lite häck där hemma :) (Y)
 
 
Vår häck är 76cm hög och 70cm bred, ''benen'' elr fötterna elr va man nu kallar dom där pinnarna på marken är 60 cm men dom blev kasnke lite korta o.O  
 
Enkelt och roligt att både göra och köra (: (mobilbilder igen o.O)

?!

Landet, USM! De är mina orsaker till min usla uppdatering ;)
Men det gick jätte bra där borta i Varberg på usm! Blev två guld och ett silver. Silvret fick jag för att min lagkambrat som jag kastade med slog mig i inviduella tävlingen :( Men jag är nöjd ändåå!
 
 
 
 

Blogg

Eftersom både Lova och Linnea har en egen blogg som dom skriver nu på är det väl lika bra att jag också har det, så har fixat de nu :P Kolla gärna in om du vill, de skulle uppskattas :) Thewing.blogg.se
 

Vilken dag!

Halv 4 cyklade jag till träningen för att träna lite lätt löpning, men när jag kom dit kl 4 så skulle den tränaren komma kl6 så då fick jag köra styrka med dom andra som va där så länge. Sen väntade jag till klockan va 6 men då skulle han tydligen inte komma idag så då fick jag köra med några andra... haha, och då blev det istället kast och jättejobbig löpning och styrka... Och sen när jag skulle cykla hem två timmar senare så började det spöregna! och det värkte verkligen ner, så när jag kom hem var jag ganska så blöt-.-' med andra ord, genom blöt efter 30 min cyklig i kraftigt regn, haha! xp :( så det blev 5 timmars träning istället, om man räknar med cyklingen, lite annat än vad jag hade tänk mig men det gick ju de me :)
 
 
Nu kollar jag på os och en svensk vann precis brons i brottning tror ja! :D hejja hejja! ska kolla friidrott nu (Y)
 
   

friidrott

Tävlade i 300m häck igår och de gick dåligt. Elr starten blev bra men sen dem sista häckarna blev jättedåliga så ja tappade jättemycke och det blev en dålig tid :l 47.63.. men ja vann! :) fick en vas. o.O haha
 
 men nu får jag tagga till USM nästa helg :D
 
Och såg ni Michael Torneus igår i längd på OS? Han kom 4! :D men stackarn! bara 1(!!) cm till bronsmedaljen! surt! men ändå grymt :D och Jessica Samuelsson gick det ju också bra för! 14:de i mångkamp och pers (Y)
 
 
 

Häck

Körde långhäck på träningen i dag och de gick bra :) ska tävla i det på lördag och sen nästa helg på USM, känns bra än så länge i alla fall! Haha, Johan Wissman va där och tränade och hade med sin hund, den va jättesöt ^^ annars va de väl en väldigt vanlig träning :)
från Frankrike
 
 

Rubrik

 
 
 
Hemma från landet igen! Fast jag åker tillbaka nästa vecka igen :)
 
Btw, eftersom jag konsentrerar mig på mer foto här så kan ni väll kolla in vardags bloggen?
REPTILEGEEK
 
 

RSS 2.0