VALBORG!





NICE DAY! (y)

Bilder från brasan!

Asså jag är så dum! tog med kameran men hade iget minneskort i -.-' så kunde bara ta några få bilder innan minnet blev fullt... men några blev det :P

vi vann en choklad! :D

HAHA Lova klev LITE i leran... XD stackarn :(
(:
brasan :P
KOMMER MYCKET MER BILDER SENARE ;) ← (Vi hade kul på vår lilla "promenad" ;))

Majbrasa!

Har inte orkat blogga, hehe dålig ursäkt. 
Men jag har varit lite i kista och sånt under helgen och idag så var jag hos kusinerna och firade Jonathan, en av mina kusiner, som blev 9 :D Men nu är ja hemma igeen! Senare ska jag gå till en brasa med Linnea och Jenny, nice! Men de är ett tag kvar. 

 
Hehe..


Sommarjobb CHECK!

Nu har jag fått ett sommarjobb i sommar :D och det är inget som man behöver vara inne elr så som att jobba i en affär, utan det är på ett friidrottsläger, hur nice är inte det? Man får hålla på med det man tycker om och så blir man brun på köpet :D xD
Så nästa söndag(6 maj) så ska jag gå en liten utbildning om första hjälpen och ledarskap mm på ip.
Ett ord: NICE!

Okej nog om det nu.
Idag ska jag plugga-.- fast det är bättre att vara hemma och plugga än att vara i skolan och göra det, så det får jag väl vara glad för. Och när man kan göra de ute i solen blir det ännu bättre.
Och sen ikväll, eller inte ikväll utan halv 4, så är det träning, eftersom att det är valborg så fick vi komma på den tidigare träningen.
Sen så går väl jag och Jenny ner till brasan, kul:)
Aja nu får ni lite bilder från allt möjligt ;)
Kusin Lowa dagen innnan vi åkte.
Converse<3

Nu orkar jag inte lägga upp fler bilder.
Kommer bilder sen från florida, jag lovar :P
Men kommer inte lägga upp vad jag köpte för det känns onödigt, tror ändå inte att någon bryr sig, och det skulle bli hur många bilder som helst så..

ut med allt!

Nu ska jag rensa och ta ut massa saker ur mitt rum! Ska tepetsera om! :D har tjatat om det as länge XD men dom säger bara "itne nu, nån annan gång..." -.-' men i går när jag kom hem så höll min syrra på att tapetsera om i sitt rum så nu KAN dom inte säga att jag itne får! ;) så vi ska åka och kolla på tapet idag om vi hinner :P och då måste jag få det lite tomt här inne ;)
nu ser de ut så här..... har tröttnat på tapen och vill få bort alla "små saker"
i rummet :P eller egentligen e de nog itne tapeten jag har tröttnat på men vill få det annorlundare (kan man säga så? XD) här inne :P

Hamster på bordet

Haha så här kan det gå om man låter hamster få springa på bordet :P
"sno jennys chip och ät upp det fort så hon inte märker nått! :D"
"...och så kan man ju ta lite majs som e kvar!"
"OCH SEN ÄR KINDERNA FULLA" :D

SLUT

Nu e tävlingen slut och jag e hemma igen! skönt faktiskt :P men de va kul! :P eller iallafall idag nu när vi hade sprungit klar och allt XD
Men de va faktiskt inte så farligt som jag hade trott XD Jag kom i mål och var inte sist :D fast ja kom näst sist.... men ändå, haha xD men vi (lag 2) fick ändå brons (Y) lag 1 fick guld! :D
då har men en terräng medalj nu då :P det lär inte bli så många sånna XD
men asså banan! det var på gräs hela tiden och det var mjukt och geggit att sprigna i = as jobbig D: bana e mycke bättre (Y) och lite kortare, hehe XD men de va kul i alla fall :P
¨

Sitter på bussen

Vet att det har varit bloggtorka i helgen , men det blir det ibland och det får man acceptera. Just nu sitter jag på bussen till ip och ska träna, kommer hem typ halv 8 för ska träna småttingarna oxå, det blir nästan som en heldag med det jag tycker mest om! Gilla!!
Samma sak blir det nästa vecka då det blir en utbildning på ip, mer om det sen.

Bloggar mer när jag kommer Hem sen ;)


idag......... o.O

Idag åker jag till terräng sm :O
Åh asså ja längtar till söndag, för då har jag sprungit klart, haha! XD men asså jag har aldrig tävlat i längre än 2 km (minimaran) och de e ju ändå på skoj... på "riktig" tävlig har jag bara sprungit 800 som längst XD och nu ska jag sprigna 4 km! och dessutom på SM!? D: haha åh... NÄ NU SKA JAG INTE VARA NEGGATIV HÄR! jag ska springa så fort jag kan, KOMMA I MÅL, och sen kan jag va glad :D ;)

Häck! :O

Igår så tränade vi ju somsagt.
Och vi körde häck och de är typ min värsta gren(efter 60m och höjd)
Men den här gången var det as kul och jag brukar alltid typ
vrida hela överkroppen(fråga inte vfr) men igår så gjorde jag inte det. STOLT :D haha xD
Nog om det.
Idag är det skola(nehe?:O) Asså vet ni, vi har en lektion sen har vi lunch och sen typ 4 lektioner efter, dåligt...
Slutar ganska sent, men då ska jag försöka ta kort på vad jag köpte i Florida eftersom att vi inte har några fler läxor:D
Kan lägga upp några random bilder från florida, men måste gå om ca en kvart.
några stenar utanför vårat hus
Dom har lite roligare registreringskyltar(s) är vad vi har i sverige, right?
Tog lite egopics på stranden oxå ;)
Nej nu hinner jag inte mer måste öva på spanska läxan...

tröjproblem :l

Igår på träningen hade jag bara en t-shirt och en ganska tunn tröja över när vi kom dit. Men tänka att jag kunde ta på mig tjocka tröja när vi skulle gå ut och börja springa för det blåste och var kallt ute :O
men när ja skulle ta på tjocktröjan var det bara mina mjukis byxor som låg i väskan -.-' båda e grå... jag trodde jag hade koftan fast jag hade bara mjukisarn.. fast dom hade jag på mig... :l så jag vet tien vad jag tänkte XD Men sen i slutat av tränignen började det ju regna och då blev det as kallt!! o.O x( men kom på att jag hade vantar i väskan och de hjälpa jättemycke faktiskt (Y) fast de va typ jättekort kvar då XD
Intressant :D nu vet ni att man ska kolla NOGA så man har med rätt kläder om man inte vill frysa ihjäl! XD

Träning :D

Påväg till Jenny nu så ska vi gå och sätta upp lapp på barkarbyskolan om friidrottslägret sen tar vi bussen till träningen somsagt ;)


Svar på kommentar!

Hej Hedda, Jenny, Linnea och Tova!
Jag är en tjej som går i 8:an i kunskapsskolan i tyresö men min familj kanske ska flytta och om vi gör det så kommer jag troligen att börja i er skola i er klass (såg er i skolkatalogen jag fick med mig hem när jag var och kollade om skolan verkade bra och när jag googlade på några namn hittade jag den här bloggen) visst går ni i 8A? Om jag börjar i er skola så är det i alls fall i den klassen.
Det jag undrar är egentligen hur klassen är, är tjejerna snälla? Är klassen lugn? Är skolan bra?
Tacksam för svar! Kram

Svar: Tyvär så går vi inte i 8a utan i 8c.
Tjejerna i klassen är inte vi direkt kompisar med, dom är inte som oss så att säga. Vet inte om klassen är lugn eller så.
Och skolan är väl inte så jätte bra, iallafall inte när det gäller våran klass(vi har alltid fått sämst schema och haft typ 10 lärare) Men alla har ju olika smak :)
Synd att du inte började i våran klass :/
Kram Linnéa



Hemkunskap

Vi fick sluta en timme tidigare idag :D först bakade vi muffins, sen gjorde vi prov och sen fick vi gå :D (Y)
kladdmuffins c:
Dom blev goda :D
om typ 1,5 timme drar vi till träningen, undra va vi ska göra... snart borde vi börja med teknik :D

Haters gonna hate

Gud vaknade jätte sent idag! De var typ fem minuter tills jag skulle gå när jag vaknade! :') Så jag kutade upp och hann faktiskt bli klar bara några minuter senare än när jag skulle gå! :) Fast hann inte med frukost och vi hade fyra lektioner innan lunch, den sista lektionen var idrott, spinning. Fast kunde varit i gymmet men spinning är roligare! :D (fast de tycker inte någon av dem andra xP)
Annars har de inte hänt så mycket, ska snart dra till varpan! :D Kul!

Btw, haha såg låten Hot problems - Double take förut... o.O Men iaf, SÅ många kommentarer!!


93 nya kommentarer på FEM sekunder!!! Herregud, men man ser ju ganska tydligt vad de är för kommentarer.. Stackarna :s


BACK ON TRACK!

Nu är jag hemma, eller jag kom hem i söndags men har vart så trött så jag har inte orkat bloggat.
men nu är jag back on track, saknat mig? haha
Har massor med bilder att visa, kommer i omgångar för annars kommer det att bli föööööööööör mycke. kommer även att at kort på det jag köpte senare i veckan.
Men jag kan ju börja med att berätta lite vad vi gjorde mm.
Det var as kul! haha förutom flygresan, vi fick vänta i chicago i 6 timmar på vägen dit och på vägen hem fick vi vänta i 8 timmar, fast då gick vi ut och kollade lite i stan, men kameran ville inte ha något batteri-.- Men det var kul oxå.
Sen gick vi på seaworld och disneyworld, båda var jätte kul, och man kan ju tro att disneyworld är barnsligt och mer för barn men det var faktiskt inte det!
seaworld
disneyworld.
Vi var oxå i massa shoppingcenter och så.
Kommer bilder någon annan dag ;)

Lite död!

Tränade med löpar gruppen på träninge idag=jobbigt! X)
Först sprang vi typ 2km 3..? (as dålig på att bedömma avstånd/tid och sånt men ungefär xp) sen när vi kom fram till skogen skulle vi springa 1000m. Alla sprang as fort! D: och så typ halka jag i en lerpöl så ena halva skon blev dränkt i lera X)
fina? :D fast nu har de ju torkat så syns kanske inte så mycke.. xp
och efter de loppet va jag död! :P och sen skulle vi spring 600m till
fast snabbare D: och efter det var jag också död xp
Jag e van med att typ flåset går upp och man blir trött av det lixom men nu kände man ju mer i musklerna i hela kroppen :O och sen gjorde vi några kortare lopp typ.. 300m? och sen jogga vi tillbaks :) det var min träning de :P Tur att jag inte ska bli långlöpare XD
Nu e dom ↑  i tvätten (Y)

fast nu efteråt känns de faktiskt gansak skönt... ;)

Movie

Gud vad snabbt tiden går! :o
Men jag kom hem från skolan, vi hade ingen matte så dagen har gått ganska snabbt! :) Har nyss lyckats övertala mamma om vi ska ha tacos (y) wiie! I like taco.
Annars händer inte mycket i mitt VÄLDIGT spännande liv.. :P Ska försöka leta reda på om vi har Shutter Island här, såg typ halva igår på tv, men jag vill se hela! Fast den va lite konstig s:


bild från google


start/slut?

Blev ingen bio igår :l får ta de nån annan gång ;)
Igår när ja kom till träningen klockan 1 så hade alla typ tränat klart :O då hade de tydlign skickt mail om att de va 11-13. Men jag och Sara hade fått mail om att det var 13-15 o.O och det var två andra som också var där 13 så vi fick köra egen träning x) men de gick ju bra de me ;)
Men sen när ja kom hem kollade jag mailet för att se om de kanske va för förra söndagen eller om vi sett fel? men de stod 13-15 på söndag och det skcikades i måndags så det måste ju ha varit till den här söndagen? xp

SNART BÖRJAR SKOLAN D:
Längtar till idrotten, vi ska ha friidrott hela den här veckan på idrotten och så ska man typ skriva i resultat i alla grenar (Y)

Tröjor!

Tjaba :P
Va i Jakan lite kort i morse, skulle köpa skor och en jacka men kom hem med tre tröjor XD
men de funka för mig de me :D
va tycks? vilken va finast? fulast? :p

De bästa för magen är en pizza om dagen!

Citat från pizza bagarn! ↑ Haha

Jag och Jenny sitter i köket och äter pizza! De blev inget kista elr outlet, jag är ju faktiskt pank.. typ? Men imorgon åker vi till Kista och ser Hunger spelen. Fast vi kanske inte hinner :( Jenny har gympa innan och då blir de jätte tight. Men kanske! :D

Nu ska vi fortsätta äta!

 

Dålig uppdatering!

Gud vad jag vill fota! :P De kanske blir lite bilder snart, vem vet? :D Fast först ska jag spela lite på min ostämda gitarr! Haha! Längtar tills jag och Hedda börjar på gitarr! Ska bli jätte kul :)

Annars idag så hade jag tänkt åka någonstans med Hedda och Jenny, men ingen av dem är hemma just nu och jag är pank.. Lr nej, men jag försöker spara mina pengar (går as dåligt)


Haha gammal och oredigerad bild :P


;(

Träninge i går gick skit :l jag som hade längtat jättemycke till den träninge men så blev de ändå itne kul... nu förstår ja vfr ja började tröttna... XD men ja kör ju mindre och mindre nu och då har jag ju itne gympa övningarna "i kroppen" på samma sätt och då känns de ju typ ovant och då går de inge bra :( aja får väl se hur de går på sönda ;)
(låssas att ja håller i hop fötterna =D)

Hamstrisar :P


Molle har tagit ut allt papper från huset och lagt bakom huset i stället XD så nu sover han bakom huset xp
och bella fick en stor mackbit som hon förskte få in i huset men den va förstor de de gick inte XD
tihi kolla munnen XD

Pennlockar, igen!

Såg nyss Jennys lilla lock tips! Det blev ju faktiskt snygga lockar! Fast vi två gör på helt olika sätt, hon snurrar dom på ett annat sätt och tar mindre bitar, jag delar bara upp håret i tre delar och snurrar dem. Fast mitt sätt är ganska komplicerat, då sitter pennan fast i håret (utan toffs) + spänner as mkt i hår botten när man ska sätta fast pennan!


Haha syns bara på vänstra sidan... Erat vänster alltså :P ←ditåt! Fast de är ett gammalt foto :P


Pennlockar :P

Haha förut berättade ju Lova om att man kunde göra lockar med en penna :P
BARA MED EN PENNA!? :D men hmm ofta de funkar...? o.O tänker jag :P men ja testade och de funkade ju skit bra :D
eller ja vet iten om ja gjorde rätt direkt, för ja bara gjorde lite som ja tyckte men de funkade bra xp
tror det funkar bäst om håret är ite fuktigt :P
först rullar man upp det på en penna :P
sen efter några minuter typ 2,3,4,5 ja vet tien riktigt XD beror väl på hur mycke man vill att de ska locka sig? så tar man bort pennan ;)
och då e locken klar :P
och sen om man borstar det blir de fluffigt :O fast ja gjorde bar två lockar XD

Problem

åh asså har ett liitet problem :l
nästa lördag ha vi gymnastikuppvisning! Har faktiskt längat dit, ska bli kul! för då kan man ju göra sånt som man egentligen inte känner sig helt säker på (Y) WHAT´S THE PROBLEM? tänker ni? :) jo, jag fick pecis veta att jag ska va me på teräng SM! :O :D skit  kul! men de e 4 km kommer dö D: visst ja gillar att spriga =D men 200-300m INTE 4 KM :O haha :P men de e i lag, och de ville gärna ha två lag för då var de stor chans på dubbla medaljer elelr va de nu sa :P så abr ja inte dör och förstör för hela laget får ja väl va glad xp AND WHAT´S THE PROBLEM? två bra och roliga saker :D men... de e samma dag... såklart  -.-' :( och typ samma tid.. tror ja :/ så de går väl knappast att köra båda? och dessutom kommer ja väl va trött då till nästa... SUCK...
men kommer nog va me på terräng SM för gympan är ju bara en uppvisning, ingen tävling.. men de hade ju varit kul :l :)
Så nu fick ja berätta lite om mitt vilsna lilla stora huvud ;)

Riskaka

Åt nyss riskakor, så gott! Fast jag hatar lukten :P Kommer ni ihåg när man var liten och skulle på utflykt och så hade man mellis, typ riskakor, och sen så bytte man med alla andra! Haha, eller de kanske bara var min klass som gjorde så? :P


Jag och Linnea på grönan förra året! :p

esberitox

Asså håller typ på att bli förkyld igen :( är bra snuvif och lite täpt i näsan än så länge men de e jobbigt :( och vill inte bli juk så de bir att äta esberitox nu ;)



Disney world

Idag ska vi åka på Disney world, och jag vet att klockan är typ halv 3 hos er Elr nåt men här är klockan halv 9 ;)

Aja nu måste jag gå och kolla om jag har batteri i kameran ;)


I'll be there in a heartbeat

Jag vill ha mer påskloov ju! Är så sjukt trött. Om en halvtimme är det dags att gå till skolan igen. Gud vad jag längtar till sommarlovet, men de är väl typ bara två månader kvar :D Wii! Längtar galet mkt!


Hahah vad hemsk bild! :'D From Italia!


Jenny is back

Nu e ja hemma i stockholm igen :P eller kom hem igår kväll men orkade inte bogga :P
Hört att de varit mycke snö här? :o lika mycke som det var hos oss kanske? :O nej, vi hade nog mer ändå, tror ja xp men i Vemdalen såg de faktiskt typ ut som vår på vissa ställen XD fast de fanns snö i backarna så man kunde åka såklart men i skogarna var de nästan torrt och på vissa ställen i backen fick man itne åka o.O mne de va soligt och bra väder alla dagar! (Y) :D
Vår stuga :P
utsikten från fönstret
Alicia Jag Maria

Hälsningar från Florida

Har hittat wi-fi i ett hörn så nu kan jag blogga :D
Men har det hur bra som helst här, det är varmt och så men blir aldrig brun :( hoppas jag blir lite brun iallafall
Ikväll ska vi bara ta det lugnt och ha lite mys, min minsta kusin hade feber idag, stackarn

Nu ska jag snart äta ;)

Vi har förresten egen pool :D


I morrn är de skola.

Jag har gått upp jätte sent varje dag (För att vara jag alltså), jag kommer vara död imorgon! :l Haha det blev ingen städning idag :P men jag åkte till morfar och fikade för att fira min morbrors födelsedag :D Jag och Jenny, min kusin, kollade på en gammal film som jag älskade när jag var liten! Svanprinsessan, någon som har sett den? Hahah den är ju knappast lika bra nu :P Men den väcker gammla minnen :P


Jag & fiina Emmis! Hon blir alltid jätte bruun, är så himla avundsjuk!!


Detta fält måste fyllas i

Jag. kommer. vara. död. i. morgon. För de är söndag idag va? Haha jag vet inte ens vilken dag de är nu, undrar hur de kommer bli på sommaren! Men de är härligt, om man inte börjar skolan nästa dag alltså :P

Idag har jag inte gjort mycket.. Duchat och ritat typ :) Hihi! De var as längesen jag ritade något! Så de var kul, behövde bara lite insperation ;) Men nu har jag typ inget att göra.. :c Kanske städar rummet :l


Hehe :P


från Vemdalen :p


Cookie!

VARFÖR SNÖAR DET!!!!?  Jag vill ha sommar!

Haha, någon annan som håller med mig? Men idag så kommer Hedda hit :) Om en liten stund kommer hon,fast de blir nog inte så länge för hon ska ha släckt kalas sen eftersom hon fyllde år i onsdags.

De blev ett kort inlägg, haha!

Genkänst!

Helloo:)

Jag bloggar från Lovas dator för jag är skyldig henne de. Lova har lovat att springa med mig idag för att jag missar gympa träningen och hon har lovat att ha ett halsband i skolan som är jätte fint. Därför måste jag blogga även om jag känner mig hur töntig som helst. Det är så inte jag, att det inte är sant. 

 


Alone :C

Nu är de väl förmodligen bara jag som kommer blogga! :o Linnea och Jenny är ju inte här och Heddas dator krånglar.. Haha vad ensam jag känner mig!

Idag åker jag och Hedda till Kista (y) Fast jag måste försöka spara mina pengar! Undrar hur det kommer gå egentligen?


Haha söta Heddis :P


Grattis Heddaa! :D

Haha, de är ju bara Jenny som bloggar just nu! :P Jag har iaf haft en döööötrist dag, har läst hela dagen typ! Kul, nawt. Haha jo men lite :) Ska vara med Hedda imorgon! Linnea är ju i Florida och Jenny ska ju åka skidor, dom små lyckostarna! :( Så avundsjuk! Fast min farbror har sagt att jag och Emma ska få åka skidor i alperna lr typ tyskland nästa år, då blir de utomlands + skidor! Hihi :D


From Italia!


Skidglasögon

Va nyss och köte skidglasögon :D
gillar dem c: (Y)
Vi skulle egentligen bara köpa dom, men de fanns många och billiga skidor så då passade pappa på att köpa :P bra timimg så här kvällen innan vi åker (Y) XD men såkart hade han glömt kortet på jobbet så han kunde inte betala-.-' fast han får åka och hämta det och sen åka och köpa skidorna xp
hej svejs, nu måste ja verkligen packa :P

nagellack

så tråkigt att packa D: okej, har inte packat nått mer än XD men ja börjar alltid med andra saker :O xp har t.ex städat rummet! (Y) haha och hittade ett nagellack på golvet så då började ja måla nagarna istället :D


Vårrullar

Åt vårrullar till lunch. Gillar dem för de är otroligt roliga XD (Y)
men de var inte otroligt goda om man säger så.... :l
så innan man hade ätit dom 10/10 :D
och efter man hade ätit dom 3/10 :l
men ni kanske gillar dom? :D
haha :D

packa o.O

Juste nu borde jag packa.... men de gör jag itne... :l men har faktiskt tagit fram två linnen! (Y) bra början i alla fall XD ;) åker i morronbitti, kvar i 6... o.O men de e bra då hinner man åka lite skidor när vi komemr fram! :D
Längtar :D fast de skulle typ itne blir så bra väder....... :l

bilder från Åre 2007

på flyget

Nu sitter jag förhoppningsvis på flygplanet och det har förhoppnings
vis nyss startat, om det inte blivit feörsenat.
Kommer åka länge och så mellanlandar vi i chicago och
ska vara där i 6 timmar sen tar vi flyget till orlando,
det tar 2 timmar, och så kommer vi fram på natten och
då ska vi hitta till nåt kontor där vi ska hämta nyckeln
till huset .
Aja nog om det, nu kommer lite bilder ;)
Typ hur ful som helst men men...
(suddig) Bilder från landet ;)
nej nu orkar jag inte ladda upp fler :P
Kommer hem den 22 sent tror jag så bloggar inte då tror jag

Grattis Hedda! :D

I dag fyller Hedda år! :D GRATTIS GRATTIS hoppas du får en toppen dag :D

Bilder från idag :D

text -> bilder :D

Sista inlägget

Blir nog sista inlägget för mig, har gjort 1 tidsinställt men det gills inte:P
Tror inte att jag kommer blogga imorgon bitti, kanske om jag får tid över men kommer nog inte få det:P
Är alltid så seg xD
Men åker ju somsagt till Florida imorgon och kommer hem den 22 (tror jag?)
Jag har inte riktigt fattat att vi ska åka än, hahah :P
Kommer nog massor med bilder när jag kommer hem ;)
Hejdå såläge

Fjädrar

Fotade nyss lite, fick ett litet ryck när jag såg alla påskfjädrar! Haha :P Så jag hade typ dom som ''tema'' eller vad man ska säga, resultat:






Hahahahah!

Vilken var finast? :P


kusiner vitaminer

Snyggt va?! ↑
haha
Har vart med mina kusiner hela dagen, därav anledningen till att jag inte bloggat.
Gick ut och fotade lite med ena kusinen vart en del bilder, men hon kunde inte vara så seriös..
Men laddar upp imorogn elr nåt ;)
Ska upp tidigt imorgon ska till jakobsberg med kusinerna och farmor och faster, men vi ska bara växla pengar
sen ska jag hem och vara med tjejerna( vet att det e töntigt men orkar inte skriva deras namn)
Hejdå

kusiner vitaminer

Snyggt va?! ↑
haha
Har vart med mina kusiner hela dagen, därav anledningen till att jag inte bloggat.
Gick ut och fotade lite med ena kusinen vart en del bilder, men hon kunde inte vara så seriös..
Men laddar upp imorogn elr nåt ;)
Ska upp tidigt imorgon ska till jakobsberg med kusinerna och farmor och faster, men vi ska bara växla pengar
sen ska jag hem och vara med tjejerna( vet att det e töntigt men orkar inte skriva deras namn)
Hejdå

Landet

No fear, no fear Lova is finaly here!

Haha eller inte för att någon egentligen bryr sig, men jag gillar att säga det! :D

Men jag har varit på landet med underbaraste Emmis och pappa. Vi har haft jätte mysigt! :D Vågade se I am legend också! Haha jag är värsta mesen när det gäller skräckisar.. Och de är ju inte ens en skräckfilm!! Hahaha! Nej men den var ju riktigt bra, dåligt slut bara :7


Rekomenderas :D


mamma-.-' XD

Mamma kom in med en flaska handkräm som hon hade köpt men inte gillade, så hon frågade om jag ville ha den. Ja ville prova den först så hon skulle trycka där uppe men de gick typ itne först så hon tog i lite hårdare men då gick det och då sprutade det ut handkräm... och precis där satt jag -.-' så ja fick kräm över hela tröjan!! haha xD eller okej itne hela men... XD tur att de itne va i ansiktet i alla fall Xd fast de va nära, för de kom från axel ner till magen xp

Kula med Hedda + massa bilder

Va me hedda idag!
tihi söt ^^


Vi blev väldigt sugna på glass så vi gick till coop och tänkte köpa såna där små paket av ben & jerry men de fanns inte där så då gick vi till willys. Hitta inget där heller efter att ha letat igenom hela affären-.-' bara stora paket... Så vi köpte ett stort och delade på hahah XD
snacka om att vi blev mätta XD men gott va de :D
men sen gick vi ner i källare för att leta efter nått, kommer inte ihåg vad :s men då hitta vi i alla fall kallaha! kommer ni ihåg de? :D och då vi fick en liten "barn kick" och ville spela det, och då gjorde vi de :D
och då började vi tänka på när man va liten och spelade med kulor! när man ställde upp pyramider och nån annan skulle träffa XD
men då fick vi lust att spela på riktigt så då gick vi ner i källaren igen och letade upp mina gamla kulor och sen gick vi till barkarbyskolan och speade, HAHA XD
hedda men en kulpåse i magen? haha XD
det var kul :P men när fingrarna hade frusit till is var det dagst att gå hem c:

hmm.. :i

åh vad ja känner för att måla naglrna nu XD men vet itne vad eller hur..... :l
kanska så där i vatten, men de blir så kladdigt D: men de e kul XD eh får se :P
Körde påsklovsstyrkan från gympan igår och då skulle man göra 200 tåhäv på båda fötterna och sen 100 på varje så nu har ja tränignsvärk i vaderna haha XD
inte för att nån bryr sig om ja har tränignsvärk i mina vader elr inte men... XD 

Svinkoppor o.O

Var hos doktorn idag för hade ju typ ett sår på låret, och det vart bara värre och
spred sig och vart flera utslag så vi åkte till närakuten i
jakobsberg och där sa dom att det var svinkoppor...-.-
så nu ska jag ta 3 tabletter/dag i 10 dagar och så ska
jag ha någon pencilinsalva på. fast doktorn sa inget om att jag inte fick bada när vi skulle till florida:)
Så det var bra
Sen så kom mina kusiner ner idag oxå så vi åkte till farmor och sa hej och så och jag kom hem för en halvtimme sen ungefär;)
Lägger upp bilder imorgon på vad jag fick i påskpresent ;)


Ändrade planer

Det blev lite ändrade planer så vi åkte hem idag istället ;)
Mina kusiner kommer ner från Dalarna idag istället för imorgon eftersom att dom oxå ska med till florida:D

Sitter i bilen nu med lurarna och typ halv sover xD
Måste ju packa det sista när jag kommer hem och så ;)
Visar oxå senare vad jag fick igår.

Nu ska jag fortsätta att lyssna på musik ;)


onepiece

va nära på att köpa en one piece också :P eller warp? elr va de nu va? xp men har tien bestämt mig om ja gillar dom elelr itne XD fast gillade den här ganska mycke ändå XD mysigt att ha på kvällarna! c: fast köpte den aldrig :l men tror ja ångrar mig D: xD

alpint

Idag blev det en shopping dag :P
Köpte skidor, stavar och hjälm, så nu har ja allt som behövs för att åka :D

TRISS!!!

GLAD PÅSK allesammans :D
Har ni fått nått påskägg? de har jag! C:
Dom e så sjukt goda dom här!! :D de e marsipan i c: fast egentligen gillar ja inte marsipan så mycke dom här med choklad e asgoda :D
Vann ju NÄSTNA en miljon!! :D men de gjorde ja inte D: ;(
en hel choklad kanin? :D
nä de va den inte D: vilken luring! XD
haha åh... så tråkigt :´)
nu ska vi snart åa och kolla på skidor ;)
bye bye :)

Pjäxor

idag har vi köpt pjäxor till mig :D asså ja har för mig att vi köpte det till mig förre året men hittar dom ingenstans och mamma och pappa tror inte att vi köpte några o.O så vi köpte dom kasnke aldrig? xp men hoppas bara itne att man hittar dom nu lixom, för nu har ja ju ett par nya XD
dom e jättresköna :D (för att va pjäxor då...)
och så köpte ja en limegrön sporttopp :P haha fast på biden ser den typ gul ut? o.O

Långfredag

Idag fyller mamma år, därför har jag inte bloggat, eller okej ska inte ljuga nu, har typ sovit hela dagen, var sämre idag när jag vakna :/ men imorgon hoppas jag att jag är bättre så jag kan gå ut :)


Vet att våran blogg är tråkig nu men det är faktiskt påsklov och då vill man ju inte sitta vid datan något.
Men vi ska fixa bloggen lite sen ;)

Heejdå


För trevligare resa


Haha min, Jenny & Linneas humor!

Ska egentligen packa för landet, men jag fastnade typ här! Sjunger på lite låtar och äter vindruvor! :D Gott! Fast nu borde jag ju börja packa... Emmis följer också med! :D Kommer bli en awsome helg ;)




Bra och rolig träning! :D

Är jättreglad nu! va de på tränigen också, och innan! haha XD men hade längtat till gympan och bestämt att de skulle vara kul och de gick bra! haha okej dock inte på tumbling XD körde lite pikstarter men hade aldeles för mycke fart så ja krashade efter volten flera gånger istället XD asså när volten var klar va ja inte nere i marken än så ja fick överrotation och gjorde "faceplant" som min tränare sa XD men tror ja vek stortån nån gång för har ont i den nu o.O men kul va de i alla fall och jag har nog inte skrattat så myke på en träning på länge X) 
men Trampet gick faktisk bra :D köre flera bubbevolter till stå! har aldrig gjort de förut så de va ju kul!
åh just nu gillar ja gympan :D
men kommer inte få köra de förrens näst nästa torsdag.... :l
glad chey :D
inte så värst fin då XD men de bjuder ja på idag ;)

Andra delen av frågestunden :)

ANDRA DELEN AV FRÅGESTUNDEN!! :D

Va heter ni?
Lova, Hedda, Jenny och Linnea :)

Vad gör du helst på en lördag?
Lova: Är med någon fin människa! :D

Jenny: Soover på morgonen :) sen är med kompisar eller chillar ;)

Linnéa: typ fota:D Jag och mamma ska åka till djurgårn och fota nångång.

Vad är era favorit plagg? (:
Lova: Ett blommig linne, de gick inte att ladda upp någon bild :(

Jenny: mjukisbyxor e ju klart skönast :D och sen typ varje ny tröja ja köper är min favvotröja tills ja köper en ny som ja gilalr mer XD

Linnéa: Har många fina plagg så kan inte välja ;)

vad är det bästa med att blogga? :)
Lova: Alla fina kommentarer! :D

Jenny: Ja håller me Lova, när man får komentrer :D

Linnéa: Att få kommentarer:)

Okej då frågar jag..... hur ser era favorit strumpor ut???? :P
Lova: Vita hälstrumpor som är likadana! Jag tappar VÄLDIGT lätt bort mina strumpor :(

Jenny: hmm svår fråga faktiskt XD men svarta puma strumpor har ja ofta och dom e super sköna! 
men gillar också mina träningstrumpor (elelr asså i sånt där funktionsmaterial) :D men har bara två par så kan inte använda som så ofta :l

Linnéa: Mina favvo strumpor är nog... Mina tränings strumpor som är från nike! Sååå sköna

Nike Dri-FIT No-Show Graphic Women's Socks (Medium/3 Pair)

typ sånna men inte riktigt, fast mina är rosa. Men as sköna!

Favoritmat?
Lova: Hm... Rotfrukter i ugn! :D

Jenny: får väl vara tråkig och säga tacos XD

Linnéa: Stekt löfbiff och potatis klyftor

favoritfilm?
Lova: Haha jag vet inte! Har sett många bra :D

Jenny: o.O

Linnéa: Hmm.... Jag vet faktiskt inte...

Några dolda talanger?
Lova: Jag kan vicka på ögonen! :D Annars, nej :(

Jenny: dola? då ska väl INGEN veta? och ja vet att du kan vicka på dina öron lova, så då e inte de dolt ;l XD
haha men de va svårt att komma på nått dolt så ja får väl också säga vicka på öronen XD fast ja kan knappt :l bara iblan.... men juste ja kan iten vissla! fast då e de ju ingen talang -.-' aja svaret på frågan: pass.

Linnéa: Inte vad jag kan komma på just nu.. :P

Varför har alla utom en mössa på sej i er header? :)
Lova: Haha bra fråga! (y)

Jenny: haha XD tror itne Linnea va med den gången vi tog bild me mössan ;)

Linnéa: För att dom dissa mig när dom tog dom korten .... ;( Haha nej men var inte med den gången;)


Har ni nånsin låtsas kommentera som en annan person på eran egna blogg?
Lova: Haha nej? :P

Jenny: haha nej :P men ja har komenterat till lova eller om de va Linnea på vår blogg om ni fattar XD fast då skrev jag ju att de va Jenny så de va ju inte som en annan person ;)

Linnéa: Varför skulle man göra det? xD

Vad gillar ni att göra på fritiden?
Lova: Vara med någon härlig person eller göra något roligt :P

Jenny: Träna friidrott! :D och gympa! :)

Linnéa: Friidrott!:D Och fota;)

Favoritfärg, djur, mat, godis, idol?
Lova: Ingen, kameleont, rotfrukter i ugn, lindors chocklad, många!

Jenny: Blå, apa! :D, tacos :l, choklad!, ..... :s

Linnéa: Har flera men mest blå typ, häst, Stekt löfbiff och potatis klyftor, choklad!!, många....

Snyggaste outfiten?
Jenny: öh...

Linnéa: Har många snygga outfits men kan visa ett snyggt plagg(har många som jag älskar så :P)

Mina hollister shorts!


det bästa med att blogga tillsammans och det sämsta?
Lova: Det bästa är att den alltid är uppdaterad och de sämsta att många säger du ist för ni, haha :P

Jenny: Bästa: roligare att blogga! :P sämsta: man kan ju inte komentera de dom andra (Lova, Linnea och Hedda) skriver -.-' men de e faktiskt jobbigt XD

Linnéa: Det bästa är att den nästan aldrig står tom och det sämsta är när någon person inte bloggar!

Hur långa är ni?
Lova: 1:6..5? haha 1.65 TROR jag

Jenny: typ 1.73? o.O

Linnéa: Typ 1.63

Om ni fick önska er en sak som skulle slå in vad skulle det vara?
Lova: INGET! D: Haha jag får bara otur av önskningar, så jag önskar mig aldrig något! Haha!

Jenny: asås de går ju itne att säga EN sak... för då skule man ångra sig hela tiden för att mn itne tog nått annat och bla bla bla XD så då kan man ju önska att man får lite fler önskingar c:

Linnéa: Att jag fick så många önskningar jag ville :D

ditt/erat livs största misstag? :)
Lova: Vet inte... :o

Jenny: Emmm låt mig tänka....

Linnéa: Inte sånt man går och tänker på direkt....

vad gillar ni göra tillsammans förutom blogga och träffas?
Lova: Haha om man inte träffas? Vad menar du :P

Jenny: man kan väl itne göra nått om man itne träffas? o.O

Linnéa: säger som dom ↑

NI ÄR VISST 4 TJEJER, hur gamla är ni?
Lova: Nittiosjuor, 97.. Haha 15 :P

Jenny: Alla 97 :D

Linnéa: Om man är smart så kollar man på vårat namn :P men 15 

Älskar ni mat? isf vadå ( mest ) ?
Lova: Haha älskar och älskar, men ja! Rotfrukter i ugn! :D

Jenny: ja älskar mat :D mest majs? :D de e najs x)

Linnéa: Ja jag gillar mat, men älskar det inte direkt, brukar inte vara så sugen på mat även fast jag är hungrig? haah xD Gurka (om det räknas som mat)

Hur många barn vill ni ha när ni blir äldre ;)
Lova: Vill inte tänka på det nu! :P

Jenny: 2 kanske? o.O

Linnéa: Så långt tänker inte jag :P


Vem gillar mest blogga utav er 4?
Lova: Jenny tror jag :P

Jenny: jag? o.O ... a kanaske de :P ahha fast de e jag som vill minst att den ska blir "stor" och sånt där haha XD

Linnéa: Jag vet faktiskt inte:P


Tack till alla fina personer som frågade oss massa saker! :D 

http://korneliias.blogg.se/ http://jolene.blogg.se/ http://absoluteelin.se/ http://nadiiasliiv.blogg.se/http://jonssonsfoton.blogg.se/ http://moaochpepsi.blogg.se/ http://johannafyra.blogg.se/ http://skyggni.blogg.se/http://hoppfreaksen.blogg.se/ http://evvejohannessonn.blogg.se/ http://liifeinastory.blogg.se/http://linnealinnie.blogg.se/ http://perfectlyunbroken.blogg.se/ http://sarasphoto.devote.se/http://miinabrun.blogg.se/ http://newpic.blogg.se/ http://joohannaafk.blogg.se/ http://soffiproppl.blogg.se/http://lillajagange.blogg.se/ http://twelveofivee.blogg.se/ http://maet.blogg.se/ http://xiaos.blogg.se/http://beattriicee.blogg.se/ http://jenniifersjo.blogg.se/ http://liindstrand.blogg.se/ http://mohammedis.se/


PÅSKLOOOV!

Woho! äntligen påsklov! Synd bara att de kommer gå så snabbt :( Men de ska vi inte tänka på NU!
I helgen kommer jag inte kunna blogga, jag åker till landet med kusinerna och hela skaran :P Hoppas de blir något påskägg! :D


Eye!


PÅSK

nu e de påsklooooooov c: nähä menar du, tänker ni? o.O japp de gör jag :D
åh va tråkigt XD men nu ska ja skriva klart på vår berättelse och sen e de dags för gympa :D
har faktisk längtat :D
gillar bilden... XD

Instagram till Android!

Till alla er som har android telefoner: Nu har Instagram kommit till android telefoner!
Själv har jag inte en android men min syrra och mamma och pappa har och kollade på allas deras telefoner och dom hade det.
Så nu tycker jag att alla laddar ner det, och sen kan ni ju följa mig oxå:) @liinnett
Ser ut såhär när man ska ladda ner ↑

Konstigt

Vi har lagt upp svaren på frågestunden, men dom syns inte.... Konstigt

Skärtorsdag

Idag är det skärtorsdag.
Och jag är sjuk ;/
Inatt har jag inte sovit mycke för varje gång jag sväljer(gör det fortfarande) så gör det jätte ont i halsen och så vaknade jag av det hela tiden så...
och så har jag nåt himla sår som jag inte alls ve vart det kommer ifrån på låret så jag kunde inte sova på den sidan-.-
Men stannade hemma eftersom det inte är långt kvar tills vi åker och vill inte att det ska bli värre.
Men får väl vara inne hela helgen om det så behövs! Ska vara frisk till Florida! Bara 6 dagar kvar!:D
Eftersom att jag inte är klar med min packning och vi åker upp till landet idag så ska jag packa klart och så ;)
Om jag orkar är ju sjukt trött.
Men pappa jobbear typ halvdag idag så vi åker typ när han kommer hem... Och så kommer mamma och farmor upp senare;)
Hahah nån som antacknade? Hoppas det!

7,5 timmar kvar till påsklovet :D


Läxor ;(

Sitter och pluggar -.- bloggar sen har 84 ord som jag ska veta vad dom betyder och spanska prov imorgon -. Men sen äre lov!!!!

Man ska inte röka!


Andra delen av frågestunden :)

ANDRA DELEN AV FRÅGESTUNDEN!! :D

Va heter ni?
Lova, Hedda, Jenny och Linnea :)

Vad gör du helst på en lördag?
Lova: Är med någon fin människa! :D

Jenny: Soover på morgonen :) sen är med kompisar eller chillar ;)

Linnéa: typ fota:D Jag och mamma ska åka till djurgårn och fota nångång.

Vad är era favorit plagg? (:
Lova: Ett blommig linne, de gick inte att ladda upp någon bild :(

Jenny: mjukisbyxor e ju klart skönast :D och sen typ varje ny tröja ja köper är min favvotröja tills ja köper en ny som ja gilalr mer XD

Linnéa: Har många fina plagg så kan inte välja ;)

vad är det bästa med att blogga? :)
Lova: Alla fina kommentarer! :D

Jenny: Ja håller me Lova, när man får komentrer :D

Linnéa: Att få kommentarer:)

Okej då frågar jag..... hur ser era favorit strumpor ut???? :P
Lova: Vita hälstrumpor som är likadana! Jag tappar VÄLDIGT lätt bort mina strumpor :(

Jenny: hmm svår fråga faktiskt XD men svarta puma strumpor har ja ofta och dom e super sköna! 
men gillar också mina träningstrumpor (elelr asså i sånt där funktionsmaterial) :D men har bara två par så kan inte använda som så ofta :l

Linnéa: Mina favvo strumpor är nog... Mina tränings strumpor som är från nike! Sååå sköna

Nike Dri-FIT No-Show Graphic Women's Socks (Medium/3 Pair)

typ sånna men inte riktigt, fast mina är rosa. Men as sköna!

Favoritmat?
Lova: Hm... Rotfrukter i ugn! :D

Jenny: får väl vara tråkig och säga tacos XD

Linnéa: Stekt löfbiff och potatis klyftor

favoritfilm?
Lova: Haha jag vet inte! Har sett många bra :D

Jenny: o.O

Linnéa: Hmm.... Jag vet faktiskt inte...

Några dolda talanger?
Lova: Jag kan vicka på ögonen! :D Annars, nej :(

Jenny: dola? då ska väl INGEN veta? och ja vet att du kan vicka på dina öron lova, så då e inte de dolt ;l XD
haha men de va svårt att komma på nått dolt så ja får väl också säga vicka på öronen XD fast ja kan knappt :l bara iblan.... men juste ja kan iten vissla! fast då e de ju ingen talang -.-' aja svaret på frågan: pass.

Linnéa: Inte vad jag kan komma på just nu.. :P

Varför har alla utom en mössa på sej i er header? :)
Lova: Haha bra fråga! (y)

Jenny: haha XD tror itne Linnea va med den gången vi tog bild me mössan ;)

Linnéa: För att dom dissa mig när dom tog dom korten .... ;( Haha nej men var inte med den gången;)


Har ni nånsin låtsas kommentera som en annan person på eran egna blogg?
Lova: Haha nej? :P

Jenny: haha nej :P men ja har komenterat till lova eller om de va Linnea på vår blogg om ni fattar XD fast då skrev jag ju att de va Jenny så de va ju inte som en annan person ;)

Linnéa: Varför skulle man göra det? xD

Vad gillar ni att göra på fritiden?
Lova: Vara med någon härlig person eller göra något roligt :P

Jenny: Träna friidrott! :D och gympa! :)

Linnéa: Friidrott!:D Och fota;)

Favoritfärg, djur, mat, godis, idol?
Lova: Ingen, kameleont, rotfrukter i ugn, lindors chocklad, många!

Jenny: Blå, apa! :D, tacos :l, choklad!, ..... :s

Linnéa: Har flera men mest blå typ, häst, Stekt löfbiff och potatis klyftor, choklad!!, många....

Snyggaste outfiten?
Jenny: öh...

Linnéa: Har många snygga outfits men kan visa ett snyggt plagg(har många som jag älskar så :P)

Mina hollister shorts!


det bästa med att blogga tillsammans och det sämsta?
Lova: Det bästa är att den alltid är uppdaterad och de sämsta att många säger du ist för ni, haha :P

Jenny: Bästa: roligare att blogga! :P sämsta: man kan ju inte komentera de dom andra (Lova, Linnea och Hedda) skriver -.-' men de e faktiskt jobbigt XD

Linnéa: Det bästa är att den nästan aldrig står tom och det sämsta är när någon person inte bloggar!

Hur långa är ni?
Lova: 1:6..5? haha 1.65 TROR jag

Jenny: typ 1.73? o.O

Linnéa: Typ 1.63

Om ni fick önska er en sak som skulle slå in vad skulle det vara?
Lova: INGET! D: Haha jag får bara otur av önskningar, så jag önskar mig aldrig något! Haha!

Jenny: asås de går ju itne att säga EN sak... för då skule man ångra sig hela tiden för att mn itne tog nått annat och bla bla bla XD så då kan man ju önska att man får lite fler önskingar c:

Linnéa: Att jag fick så många önskningar jag ville :D

ditt/erat livs största misstag? :)
Lova: Vet inte... :o

Jenny: Emmm låt mig tänka....

Linnéa: Inte sånt man går och tänker på direkt....

vad gillar ni göra tillsammans förutom blogga och träffas?
Lova: Haha om man inte träffas? Vad menar du :P

Jenny: man kan väl itne göra nått om man itne träffas? o.O

Linnéa: säger som dom ↑

NI ÄR VISST 4 TJEJER, hur gamla är ni?
Lova: Nittiosjuor, 97.. Haha 15 :P

Jenny: Alla 97 :D

Linnéa: Om man är smart så kollar man på vårat namn :P men 15 

Älskar ni mat? isf vadå ( mest ) ?
Lova: Haha älskar och älskar, men ja! Rotfrukter i ugn! :D

Jenny: ja älskar mat :D mest majs? :D de e najs x)

Linnéa: Ja jag gillar mat, men älskar det inte direkt, brukar inte vara så sugen på mat även fast jag är hungrig? haah xD Gurka (om det räknas som mat)

Hur många barn vill ni ha när ni blir äldre ;)
Lova: Vill inte tänka på det nu! :P

Jenny: 2 kanske? o.O

Linnéa: Så långt tänker inte jag :P


Vem gillar mest blogga utav er 4?
Lova: Jenny tror jag :P

Jenny: jag? o.O ... a kanaske de :P ahha fast de e jag som vill minst att den ska blir "stor" och sånt där haha XD

Linnéa: Jag vet faktiskt inte:P


Tack till alla fina personer som frågade oss massa saker! :D 

http://jolene.blogg.se/ . http://korneliias.blogg.se/ . http://absoluteelin.se/ http://nadiiasliiv.blogg.se/ http://jonssonsfoton.blogg.se/ http://moaochpepsi.blogg.se/ http://johannafyra.blogg.se/ http://skyggni.blogg.se/ http://hoppfreaksen.blogg.se/ http://evvejohannessonn.blogg.se/ http://liifeinastory.blogg.se/ http://linnealinnie.blogg.se/ http://perfectlyunbroken.blogg.se/ http://sarasphoto.devote.se/ http://miinabrun.blogg.se/ http://newpic.blogg.se/ http://joohannaafk.blogg.se/ http://soffiproppl.blogg.se/ http://lillajagange.blogg.se/ http://twelveofivee.blogg.se/ http://maet.blogg.se/ http://xiaos.blogg.se/ http://beattriicee.blogg.se/ http://jenniifersjo.blogg.se/ http://liindstrand.blogg.se/ http://mohammedis.se/


22 h

nu e de bar 22 timmar kvar til påskolovet :D

film från fävlingen

Från tävlingen :)
om nån vill veta så är hedda 3a på första varvet och jag e sist på 2a och 3dje
och sen på hopp så e ja 5a på andra varvet :)



inget att skriva=bilder

Har ingenting att skriva så här kommer bilder istället :D

48 h

Nu e de bara typ 48 timmar kvar till påsklovet  :D


Aprilskämt, 2 april-.-

Det där med att vi skulle simma klädsim var bara ett aprilskämt-.-
Men det e faktiskt andra april idag och inte första.
Fast vi hade typ 7 st anledningar till att det var ett aprilskämt så vi visste att det inte skulle vara( men vi var aldrig helt säkra)
Men aja :P
Och våran lärare filmade typ oss när hon sa att det var det...
Och bara för det där aprilskämtet så var vi tvugna att börja en kvart tidigare-.-
Förövrigt så hade vi typ vanliga lektioner, fast på so:n så hade jag och jenny våran redovisning, men vi var inte alls förbereda fast tror att det gick bra ändå ;)
Och våran spanska lärare e helt störd-.-
Vi ska sluta 2 på torsdag för att lärarna typ ska ha konferans om 6:orna och 7:orna, och vi skulle ha haft prov då men hon säger ändå att vi ska komma och skriva provet och sluta 20 över 3-.-
får se hur det blir med det ;)
Måste plugga nu,  hejdåååå:)
Ful och oredigerad, men söt lite katt! :)

gott och blandat :D

Borde göra läxor just nu Xd ja har 5st till i morron! o.O
Men ändå sitter ja vid datan och målar naglarna....
haha så blev de!
( inte världens bästa bild då XD )
a men iaf... asså vi fick mail hem om att vi ska sluta kl. 2 på torsdag men nu säger vår spanska lärare att vi måste ha prov på torsdag men lektionen börjar halv 3 så vi kan inte ha de! men hon säger bara "jo vi ska göra provet på tosdag, ni som inte komemr får ig-.-'"
och de där me klädsimmet va ett aprilskämt XD så vi kom dit tidigare i onödan... vi fick städa skåp i stället -.-'
men nu måste ja göra lite läxor o.O
vi har engelska, no x2, spanska och 84 svenska ord att kunna!!!  wiihii. -.-'

Tävlingen!

Tja, nu e ja hemma :)
Tävingen gick bra! :D vi trode ju inte att vi skulle gå til final (de 10 första av 21) för vi har ju gått upp en nivå nu men vi vann hela kvalet!!!!! :O :D haha men sen i finalen så kom vi 5 a :l men vi e nöjda c: me surt att inte få en medalj när vi ändå va så nära... :l
haha så här fian frisyrer hade vi igår XD
eller okej dom sår itne riktigt ut så där.... men typ XD

FUUUUUUUUUUU-

Haha, ignorera rubriken... x) Man ska ha långärmad tröja imorgon när vi ska simma klädsim (om de inte är ett aprilskämt, man vet ju aldrig) Och jag har inte EN ENDA långärmad tröja! Hur kan man inte ha de? Haha! Men jag gillar inte lånärmade tröjor, om de inte är koftor eller tjocktröjer eller nått... åh :/




Klädsim?!

enligt våran lärare (skrev på facebook) så ska vi simma klädsim imorgon?
Men vet inte om det är aprilskämt elr inte, varför skulle vi på reda på det nu isåfall?...
Och om det är så så vet jag inte iom jag kan vara med...
Har typ haft jätte ont i halsen idag och har börjat bli förkyld :(
Får väl se om det är på riktigt elr inte :P
Heeejdå

Dollar ;)

Var hos farmor idag och fikade lite :)
Fick även förtidig födelsedagspresent, 70 dollar, eftersom att alla
"barn" har fyllt år innan vi åker till Florida men inte jag :/ så fick mina födelsedags pengar i förskott :)
Nu ska jag ta och äta lite lunch sen ska jag göra so:n-.- och sen ska jag bara fixa med mina naglar och så ;)
Heeejdå

RSS 2.0